Bli Grønn Med Elektronikk: Den Definitive Guiden

Grønn energi kan samles fra mange kilder, fra vann til solen til en komposthaug! Det er utrolig hvor enkelt og rimelig det kan være å bruke grønn energi i hjemmet ditt. Du må bare vite hvor du skal begynne. Les denne artikkelen i sin helhet, for å lære å begynne.

Hvis du planlegger å bytte til grønn energi, kan det virke for nedslående å hoppe inn og gjøre alt på en gang. Mens et helt hjem og land kan være overveldende, prøv å begrense din innsats til ett rom av gangen. Et godt første skritt er et soverom, hvor du kan bruke solenergi for bare en leselampe og en radio eller vekkerklokke. Deretter jobbe opp derfra!

Tenk på å få solvarmere til å varme opp vannet hjemme. Ved hjelp av en solvarmer for å varme vannet med solens energi fungerer for å spare penger og energi. Selv om solvarmere er nyttige, er det fortsatt nødvendig å ha en vanlig varmtvannsbereder i perioder med lengre overskyet vær eller uvanlig høyt varmtvannsbruk.

Bytt din gamle termostat for en grønnere programmerbar modell. Du kan programmere disse Termostater til å justere temperaturen til bestemte tider i løpet av dagen, slik at varme-og kjølesystemet vil kjøre mindre mens du er på jobb eller skole. Disse Termostater er rimelige, og de kan spare deg for penger på strømregningen samtidig som det hindrer unødvendig energibruk.

Finn ut mer om bakken kilde varmepumper. Disse pumpene er plassert under ditt hjem og pumpe den naturlige varmen av jorden for å holde deg varm. Dette systemet kan være kostbart, men pumpene bruker svært lite strøm og kan vare opptil 50 år. Invester i dette systemet hvis du skal bo i et hjem i flere ti år.

Prøv å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig. 90% av energien som brukes av vaskemaskiner er for oppvarming av vann. På grunn av dette, ved hjelp av varmt vann vil bare øke den månedlige nytte regning og redusere mengden penger du har i slutten av måneden.

Bruk solvarme varmt vann. Ved å installere en Solar varmtvannsystem, kan du bruke solenergi til å varme opp vannet du bruker til alt i ditt hjem. Det vil fungere for dusjer, vaske retter og gjør vaskeri. Hvis du er bekymret for ikke å få nok sol, kan du investere i en liten, tradisjonell varmtvannsbereder også.

Ikke kast de kaffekvernene- bruk dem til å befrukte plantene dine. Kaffekverner er rike på nitrogen, slik at disse gjør god, sunn plantemat. Ved hjelp av kaffekvern som gjødsel holder dem ute av deponiet, gjør det unødvendig for deg å kjøpe og bruke kjemisk plantemat, og få plantene til å vokse pent, og tilføre oksygen til atmosfæren.

Hvis du er villig til å dedikere deg selv til å ta deg tid og sette inn arbeidet, vil du bli sjokkert over hvor enkelt, raskt og enkelt, det vil være å endre hjemmet ditt for å bruke grønn energi. Alt du trenger å gjøre er å bruke de mange tipsene i denne artikkelen, og du vil være godt på vei, så kom deg på jobb!